1. novembril 2017 kell 18 Tartu Ülikooli aulas
  2. novembril 2017 kell 17 Tallinna Raekojas

Telemann ja tema inglise kolleegid

G. Ph. Telemanni, W. Babell ja R. Woodcocki kontserdid
Cantores Vagantes

Reet Sukk – barokkflööt, plokkflöödid
Taavi-Mats Utt – plokkflöödid
Pavel Serbin – barokktšello, viola da gamba (Venemaa)
Sabina Yordanova ­– barokkfagott
Marina Katarjnova (Venemaa), Melissa Jõesaar – viiulid
Mall Help – vioola
Reinut Tepp – klavessiin

18. sajandi konkurentsitult hinnatuim helilooja oli Georg Philipp Telemann. Me mõistame seda 300 aasta eest elanud kuulajate vaimustust ja loodame äratada meie publikus just samasuguseid tundeid. Kõlavad instrumentaalkontserdid, kus soleerivad viola da gamba, flööt, plokkflööt ja fagott. Nende orkestriteoste vahel on harukordne võimalus kuulata värskelt avastatud Telemanni soolofantaasiaid viola da gambale. Täiesti teise dimensiooni baroksest instrumentaalkontserdist pakuvad samal õhtul meil harva, kui sedagi, kõlavad Woodcocki ja Babelli teosed.

www.cantoresvagantes.ee

Piletid Piletilevis ja enne algust kohapeal